Dansk
Gamereactor
nyheder

Spil i æsker i mange år endnu

Konsol-toppen er rørende enige

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Uanset om det er chefen for Sony, Nintendo eller Microsoft man spørger, så er det ikke i den nærmeste fremtid at spil i æsker udskiftes med udelukkende digitale kopier, der skal downloades over nettet. I en rundspørge det engelske branchemagasin MCV har lavet som led i en større feature om distributionen af spil, er konsol-toppen rørende enige.

Nintendos engelske chef David Yarnton, indrømmer at publikummet har taget de digitale distributionskanaler til sig, og at de bruges mere flittigt end tidligere, men han ser ikke markedet skifte markant i mange år fremover. Han peger på butikkernes rolle i at få spillene ud til forbrugerne, som en meget vigtig faktor, der ikke må overses.

Imens siger Sony Computer Entertainments Ray Maguire, at hvor det er let og ligetil at hente og spille mindre spil, så er det urealistisk, at forvente at den almindelige forbruger henter spil på 25-50GB. Derfor tror han ikke markedet vil gå den rent digitale vej i en god rum tid, da hele internettet skal været gearet til det.

Sidst, men ikke mindst siger Nordeuropas Microsoftchef Neil Thompson, at han forventer at markedet for digital distribution eksploderer hen over den næste tre år, som udgiverne ser værdien i Xbox Live, men at den digitale distribution ikke overtager det etablerede marked, men i stedet fungerer sideløbende.

Spil i æsker i mange år endnu


Indlæser mere indhold