Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Prototype 2

Spil Prototype 2 før tid

Vi inviterer til forpremiere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som de fleste måske har opdaget er der endnu et kapitel af det populære sandkassespil på vej. Prototype 2 lander på butikshylderne den 24 april, men du kan allerede spille det d. 20 april på Fisketorvet.

Ganske eksklusivt vælger vi fem GR-brugere, der kan komme til at spille Prototype 2 før tid. Se herunder hvordan du kan deltage.

Vi ved jo alle at den nye hovedperson i Prototype 2 er bad-ass James Heller. Men hvilken spilfigur er dit bud på verdens sejeste, mest bad-ass og kølige figur?

Skriv det herunder i kommentarfeltet, forklar hvorfor og start teksten med "Konkurrencebidrag:" hvis din tekst skal deltage.

Vi trækker fem vindere efter påske. Transport ikke inkluderet

Prototype 2

Country: Denmark
Venue: GameStop Fisketorvet
Location: Kalvebod Brygge 59, Copenhagen
Day/Time: Friday April 20th, 20.00
Competition end: 10. april.

Relaterede tekster

Prototype 2Score

Prototype 2

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Tentakler, blod, konspirationer og mord i stride strømme. Lee vender tilbage til NYZ og følger historien om Alex Mercer og James Heller. Lee anmelder Prototype 2.Indlæser mere indhold