Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls Online

Spil The Elder Scrolls Online gratis i weekenden på PC og PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PC og PlayStation 4-ejere kan i denne weekend dykke gratis ind og opleve Tamriel, for Bethesda har åbnet op for The Elder Scrolls Online, så alle kan være med. Har du før været logget ind i spillet i en prøveperiode kan du fortsætte med din tidligere karakter, mens nye brugere desuden får 500 Crowns, der bruges til at købe indhold i spillets butik.

For at spille The Elder Scrolls Online på PC kræves det, at man har en Bethesda-konto samt Bethesda-klienten, mens det kræves et Plus-abonnement for at kunne spille spillet på PlayStation 4. Spillet fylder 80 gigabyte, så vær sikker på at du har god plads på din harddisk før du henter spillet.

Desuden er der en begivenhed aktiv på samme tid for alle eventyrer, hvor det er muligt at vinde en kiste med spændende indhold når man klarer én af spillets dungeons, og kisterne kan også indeholde en række huse samt ridedyr.

Prøveperioden kører fra i dag til og med den 6 december, og du kan læse mere om den gratis prøveperiode samt den tidsbegrænsede begivenhed her.

The Elder Scrolls Online

Relaterede tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har arbejdet i syv år, og tordner nu ud med et af de dyreste onlinerollespil nogensinde.



Indlæser mere indhold