Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Genshin Impact

Spillere har brugt over $1 milliard på mobilversionen af Genshin Impact på under seks måneder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det føles som om, at vi stort set hver uge bringer en ny Genshin Impact Mobile nyhed om hvor mange penge spillere nu har brugt på spillet, og det gør vi da næsten også. For Genshin Impact Mobile - på trods af det faktum, at det er helt gratis at spille - stormer afsted, og tjener kassen. I starten af måneden skrev jeg om, at Genshin Impact Mobile havde indtjent ca. $874 millioner, og allerede har mobilspillet overskredet $1 millard, her mindre end én måned senere.

Selvom titlen ikke var billig at lave, så har den altså tjent sig selv hjem stort, og det er som sagt kun mobil versionen vi skriver om, og ikke konsol- og PC-versionen. Det er virkelig en imponerende bedrift på sølle seks måneder for et helt gratis spil.

Genshin Impact er tilgængelig på PS4, PC og alle kompatible iOS og Android enheder, og har lige udgivet sin seneste opdatering 1.4 med en masse nyt indhold.

Genshin Impact

Relaterede tekster

2
Aloy kommer til Genshin Impact

Aloy kommer til Genshin Impact

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Hovedpersonen Aloy fra Horizon: Zero Dawn er en travl kvinde. Tidligere har hun gæsteoptrådt i Monster Hunter: World og Fortnine, inden længe drager hun ud på et helt nyt...Indlæser mere indhold