Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Splatterhouse

Splatterhouse i 2010

Namco afslører europæiske planer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har tidligere kunne fortælle om den problematiske udvikling af spillet Splatterhouse, der egentlig først var i arbejde hos udvikleren Bottlerocket, men senere på voldsom vis blev til et internt projekt for Namco, og den afdeling der stod for det lunkne Afro Samurai. Med Bottlerockets tidligere udvikling af Playstation 2 spillet The Mark of the Kri, skulle man ellers tro at udvikleren ville have haft styr på det hele, men det mente Namco altså ikke.

Hvorvidt beslutningen var et positivt tiltag vil du selv kunne bedømme i 2010, for Namco har her til morgen klistret et "2010" på spillets PAL udgave.

Vi står klar med en anmeldelse snarest mulig.

Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse
Splatterhouse

Relaterede tekster

7
SplatterhouseScore

Splatterhouse

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Verdens blodigste spil har fået et endnu blodigere remake. Vi har testet om voldseventyret er tilnærmelsesvist ligeså sjovt som det er voldsomt...

1
Splatterhouse - Retro Gameplay

Splatterhouse - Retro Gameplay

NYHED. Skrevet af Lee West

Mens du slubrer morgenkaffen, kan du passende få lidt retro-underholdning. Denne gang er det Splatterhouse. Namcos Splatterhouse var overraskende blodigt og helt i ånd...



Indlæser mere indhold