Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy VII: Rebirth

Square Enix' ændrer strategi og vil gøre fremtidige spil multiplatform

Det er nu slut med at udvikle spil eksklusivt til PlayStation-platforme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix har i brede træk udgivet mange spil på både PC, Switch og Xbox, men i perioder, og særligt på det seneste, har de foretrukket at samarbejde ret tæt med Sony om at lancere spil på PlayStation. Final Fantasy XVI og Final Fantasy VII: Rebirth er kun tilgængelige på PS5, og spil som Forspoken var eksklusivt i en periode.

Men som et led i en større omrokering af Square Enix' ressourcer, så ændrer de nu strategi, som markerer et signifikant skift. Som blandt andet Wario64 har pointeret på X, så har Square Enix slået fast overfor deres investorer, at de fremadrettet vil "strengthen customer contact points", og at dette sker ved "aggressively pursuing a multiplatform strategy that includes Nintendo platforms, PlayStation, Xbox and PCs".

Ja, det er en ret så direkte bekræftelse, og efterfølgende siger de også at deres omrokering har som mål at "build an environment where more customers can enjoy our titles in regards to major franchises and AAA titles, including catalog titles".

Det lader til at den eksklusive strategi ikke rigtig har fungeret, muligvis fordi der er færre PS5'ere på markedet end PS4'ere dengang, og at salgstallene har ikke har været tilfredsstillende.

Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterede tekster

Final Fantasy VII: RebirthScore

Final Fantasy VII: Rebirth

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Anden del af spilhistoriens mest ambitiøse remake er ankommet. Lever det op til sin arv og nutidens standarder?



Indlæser mere indhold