Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XVI

Square Enix skuffet over Final Fantasy XVI's performance

Giver det sløve salg af PlayStation 5 skylden for tilsyneladende skuffende salgstal

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix har det med at komme med nogle til tider ret forbavsende udtalelser. For bare lidt over 2 uger siden, udtalte Square Enix, at Final Fantasy XVI's salgstal var ekstremt stærke med tanke på antallet af PS5-ejere, efter at spillet havde rundet 3 millioner eksemplarer i løbet af den første uge på markedet.

Nu har tonen dog pludselig fået en anden lyd. Nu lyder det fra Square Enix boss Takashi Kiryu, at Final Fantasy XVI skuffede og ikke nåede selskabets høje forventninger. Og for at det ikke skal være løgn, så giver Takashi Kiryu PlayStation 5's sløve salg skylden, på trods af at PlayStation 5 salget viser sig at være rigtigt stærkt og løbende sætter rekorder.

Naturligvis kan salget af Final Fantasy XVI været styrtdykket efter de første par uger, men det er nogle underlige modsigende udmeldinger der kommer fra Square Enix. Det er dog ikke første gang, at selskabet er åbenmundet om deres spils skuffende performance. Guardians of the Galaxy, Marvel's Avengers, Tomb Raider, Sleeping Dogs, Hitman og Forspoken (hvilket formentlig rent faktisk har solgt dårligt) har Square Enix på et eller andet tidspunkt alle været ude og kalde "skuffelser".

Det kunne måske være, at Square Enix skulle justere deres forventninger en smule, når så mange af deres spil ender med at være salgsmæssige skuffelser.

Final Fantasy XVI

Relaterede tekster

Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

På overfladen er det svært at genkende barndommens Final Fantasy, men bag det dystre ydre banker seriens hjerte mere kraftfuldt end i flere årtier.Indlæser mere indhold