Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XVI

Square Enix vil "forsigtigt" gå i gang med PC-version af Final Fantasy XVI efter PS5-lancering

Det lader ikke umiddelbart til at de ønsker at skynde sig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Final Fantasy XVI vil i sidste ende udkomme til PC, men Square Enix har ikke lagt skjul på at der både er et års eksklusivitet, men at det heller ej er en prioritet at få PC-versionen ud lige akkurat efter denne udløber.

I et interview med japanske ACII fortæller producer Naoki Yoshida, at holdet bag går "forsigtigt" i gang med PC-versionen efter støvet har lagt sig oven på PS5-lanceringen senere på måneden. Men vi er slet ikke der hvor de overhovedet ved hvor lang tid det vil tage.

"We also plan to work on the development of the PC version carefully after the release."

Det tog godt 18 måneder for Final Fantasy XV at udkomme på PC, men denne gang lader der til at være mere ro på end tidligere.

Glæder du dig?

Final Fantasy XVI

Relaterede tekster

Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

På overfladen er det svært at genkende barndommens Final Fantasy, men bag det dystre ydre banker seriens hjerte mere kraftfuldt end i flere årtier.Indlæser mere indhold