Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Arkham City

Stadig hemmeligheder i Arkham

Skjulte mysterier i Arkham City

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Batman: Arkham City gemmer stadig på nogle hemmeligheder, som ingen spillere har fundet endnu. Det sagde spillets instruktør, Sefton Hill, i forbindelse med Kapow! Comic Con i London, skriver IGN.

"Nogle afhemmelighederne vi tog med, der var virkelig obskure, blev fundet i løbet af et par dage. Vi troede ikke at Scarecrow-koden nogensinde ville blive løst, men det tog kun to dage. Men der er stadig tre eller fire ting, som folk ikke har set endnu - nogle af dem er ret subtile. Der er en, vi havde med allerede i en af de første demoer, som ingen har fundet endnu - den er der hvis man leder længe nok".

Forgængeren Batman: Arkham Asylum havde et nu legendarisk easter egg, der direkte fortalte, hvor Arkham City ville foregå - men der gik over et år, før det blev fundet, og da var det tilmed kun fordi Rocksteady selv afslørede det.

Batman: Arkham City

Relaterede tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Efterfølgeren til Årets Spil 2009 er endelig landet. Rasmus har iført sig kappe og maske for at fortælle alt om den kappeklædte hævners nye eventyr i Batman: Arkham City.

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

NYHED. Skrevet af Lee West

Major Nelson fortæller nu, at der er masser af påsketilbud til Xbox 360-ejere på Xbox Live Marketplace. Der bydes både på spil og DLC under udsalget, og rabatterne...Indlæser mere indhold