Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Citizen

Star Citizen har haft 50.000 daglige spillere i løbet af 2022

Det er ikke kun kapitalen der strømmer til den digitale galakse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Star Citizen er et af de mest massive, omtalte og mystiske projekter i spilbranchen. I løbet af det seneste årti har spillet, med løftet om rumeventyr i en stor, sammenhængende multiplayer-galakse, skovlet penge ind fra begejstrede fans, og for nyligt rundende udvikleren $500 millioner i donationer.

Spillets fulde lancering er endnu langt væk, men det har ikke forhindret spillerne i at strømme til det store univers, der altså stadig er under udarbejdelse.

Spillets ledende skikkelse, Wing Commander-legenden Chris Roberts, fortæller ifølge Twinfinite, at Star Citizen i 2022 har haft gennemsnitligt 50.000 daglige spillere mod 32.000 sidste år. Samtidig har 1,7 millioner spillere betalt for at få adgang til spillet.

Det vides endnu ikke, hvornår Star Citizen udkommer i en komplet version, hvis et så omfattende projekt da overhovedet kan færdiggøres.

Star Citizen

Relaterede teksterIndlæser mere indhold