Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Citizen

Star Citizen krydser $500 millioner i donationer og har været under udvikling i snart et årti

Der er desuden over fire millioner der har prøvet spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har bragt en række nyheder igennem årene omkring spillet Star Citizens massive donationsbeløb, som fans har givet enten for bare at få adgang til den igangværende alpha, eller for at få adgang til nye rumskibe i selvsamme alpha. Det bliver dog ikke meget vildere end at krydse hele $500 millioner, der uden tvivl vil gøre spillet til det dyreste der nogensinde at lavet.

Men både spillet, og singleplayer-delen Squadron 42, er fortsat foruden en egentlig udgivelsesdato, og selvom at udvikler Cloud Imperium Games i en årrække forsøgte at sætte en reel dato, eller bare et år, på hvornår spillet bør være færdigt, så er det ikke længere tilfældet.

Spillet er netop krydset ind i opdatering 3.17.2, som har tilføjet nye lokationer og rumskibe, men sådan har det været i lang, lang tid. Der er indtil videre over fire millioner der har prøvet spillet.

Star Citizen

Relaterede teksterIndlæser mere indhold