Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Arma III

Star Wars AT-AT genskabt med Arma III mod

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA's Star Wars: Battlefront udkommer i år, men det manger dog spillerstyrede AT-AT's. Det retter et mod til Arma III op på.

I EA's spil findes der AT-AT's, men det er bevæger sig i faste baner og kan ikke styres af spilleren, noget der har rejst en del kritisk blandt fans.

Imens har en modder kaldetMcRuppertle posted en video på Youtube der viser sekvenser fra et mod han har arbejdet på det sidste års tid. I videoen kan du se en monstrøs AT-AT der skyder laser, og nedskyder et fjendtligt fly.

Af ukendte årsager er projektet dog pludselig stoppet for nyligt, mens fans febrilsk forsøger at overtale ham til at fortsætte - for hvem vil ikke gerne kunne kører(?) en AT-AT i en open-world verden?

Arma III

Relaterede tekster

Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Bohemia åbner op for deres krigssimulation endnu engang, hvor soldater er soldater og brugervenlighed er en myte

2
Rygte: Arma 4 er under udvikling

Rygte: Arma 4 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der er rigtig mange store skydespilsserier på markedet, og det er ikke alle der nyder godt af stor bevågenhed, og kan overleve med så meget konkurrence. Arma-serien fra...Indlæser mere indhold