Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Hunters

Star Wars: Hunters får udgivelsesdato efter flere års forsinkelse

Spillet skulle oprindeligt være landet i 2021.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Zynga's free-to-play 4v4 arena shooter Star Wars: Hunters lander endelig til iOS, Android og Nintendo Switch den 4. juni 2024.

Star Wars: Hunters blev annonceret for lidt over 3 år siden, i marts 2021 og var sat til at udkomme senere på året. Det blev så udsat og 2021 blev så hurtigt til 2023 og igen til 2024 - og nu står det så endelig til at udkomme i starten af juni.

Når spillet lander, vil det indeholde tre klasser (damage, support og tank) samt fem maps; blandt andet en Ewok landsby, Dune Sea Outpost på Tatooine, Death Star Crossfire (med X-Wings og TIE Fighters) og Vandor Railyard.

Derudover vil der være fire game modes ved lanceringen: Squad Brawl (teamet der når 20 kills først vinder), Dynamic Controls (teams kæmper om at få kontrol over fire "control points"), Power Control (hvor teams skal forsvare disse "control points") og Trophy Challenge hvor teams skal holde og forsvare TR0-F33 Trophy Droiden.

Star Wars: Hunters lander som sagt til iOS, Android og Nintendo Switch den 4. juni.

Star Wars: Hunters

Relaterede tekster

0
Star Wars: HuntersScore

Star Wars: Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Et Star Wars-mobilspil som har taget over fem år at udvikle? Alle faretegnene er der, men overraskende nok er Hunters meget bedre end det har ret til at være.Indlæser mere indhold