Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor er tilsyneladende kommet godt fra start i England

Salget lader til at være fint.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Star Wars Jedi: Survivor er naturligvis lige nu omtåget af kontroverser grundet spillets ringe tekniske tilstand, noget som Respawn har undskyldt for, og som de er i fuld gang med at rette til. Men allerede nu lader det til at spillet er kommet godt fra start.

GamesIndustrys Christopher Dring har slået fast via Twitter, at spillet har nydt godt af den andenstørste lancering i England i 2023 næstefter Hogwarts Legacy, som betyder at spillet har slået Resident Evil 4.

Salget er lidt lavere end Star Wars Jedi: Fallen Order, men det kan skyldes at en større andel af salget nu er digitalt, som ikke måles med her.

Han noterer desuden at Dead Island 2 klarer sig overraskende godt, og salget faldt bare 45% i forhold til lanceringsugen.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterede teksterIndlæser mere indhold