Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic lander officielt på Steam efter ni år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvorimod de fleste går spændt og venter på at EA en dag løfter sløret for Star Wars: Knights of the Old Republic 3, så er det nu muligt at nyde Biowares ret store MMORPG, Star Wars: The Old Republic, via Steam.

Spillet udkom tilbage i 2011, og dengang forsøgte EA febrilsk at skabe opmærksomhed omkring deres Origin-platform, så derfor har spillet været eksklusivt tilgængeligt via den tjeneste lige siden - indtil nu.

Selve kernespillet er free-to-play, men der er også et valgfrit abonnement via Steam der forøger det maksimale niveau, og giver adgang til Onslaught, Knights of Eternal Throne og Knights of the Fallen Empire, en række relativt store udvidelser for 100 kroner om måneden.

Skal du spille det?

Star Wars: The Old Republic

Relaterede tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström - GR SE

Oskar har brugt hver eneste vågne time i selskab med Biowares storsatsning. Kan Star Wars: The Old Republic vælte World of Warcraft af tronen eller skal vi glemme sammenligningen?Indlæser mere indhold