Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starcraft II: Wings of Liberty

Starcraft II bliver brugt til forskning i kunstig intelligens

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forskning i kunstig intelligens kører derudad, og nu ønsker forskere at yderligere inkorporere spil som led i denne udvikling. Deepmind, en ledende organisation indenfor forskningsområdet har afsløret at de har indgået et partnerskab med Blizzard via deres hjemmeside. Deepmind vil fremadrettet benytte Starcraft II som udviklingsplatform til at forske og videreudvikle kunstig intelligens.

Blizzard leverer i den forbindelse en masse data som den kunstige intelligens kan imitere, da denne form for træning giver de bedste resultater.

Deepmind har forklaret at Starcraft II fungerer som glimrende platform til udvikling af kunstig intelligens, da spillet indeholder en række undermål indenfor den overordnede motivationsramme. Bare det at samle ressourcer og planlægge koordinerede angreb kan virke trivielt for mennesker, men netop disse opgaver er en stor udfordring for en AI.

Det lyder da spændende.... og skræmmende. Altså, intelligensen skal vokse, udvikle sig og lære af potentielle krigsscenarier.

Starcraft II: Wings of Liberty

Relaterede tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Blizzard gør op for 12 års ventetid, når Zerg, Protoss og Terran atter engang mødes i StarCraft II: Wings of Liberty. Michael springer fra betaen over i det færdige spil og anmelder...Indlæser mere indhold