Dansk
Gamereactor
esports
Starcraft II: Wings of Liberty

StarCraft II ESL Pro Tour har afsløret sit nye sæsonprogram

Der er en liste over ændringer, da ESL konsoliderer esportsscenen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESL har meddelt, at det ændrer formatet på StarCraft II Pro Tour for sæsonen 2023/24. Sæsonen vil nu omfatte ugentlige ESL Open Cups, forud for to online Masters Regionals, som vil indeholde live personlige finaler - den ene, der vil være i Sverige i maj og den anden i Atlanta i november.

Dette vil derefter blive efterfulgt af ESL Pro Tour Championship, som vil blive annonceret og forklaret yderligere senere på året.

For at tilføje til dette vil ESL fusionere Latinamerika og Nordamerika regioner og vil ligeledes gøre det samme med mange asiatiske lande (og endda Oceanien her) for at skabe en størknet Asien-region. Europa og Korea vil fortsætte med at fungere, som det gør i øjeblikket.

Endelig afslørede ESL også, at det fremover ville finansiere alle præmiepengene til turneringen, da det yderligere bringer alt internt.

Starcraft II: Wings of Liberty

Relaterede tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Blizzard gør op for 12 års ventetid, når Zerg, Protoss og Terran atter engang mødes i StarCraft II: Wings of Liberty. Michael springer fra betaen over i det færdige spil og anmelder...Indlæser mere indhold