Dansk
Gamereactor
nyheder
Stardew Valley

Stardew Valley sætter spillerrekord efter Update 1.6 rammer

Lige nu er den kun tilgængelig på PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Stardew Valley har været populært siden det udkom, og står som et lysende eksempel på hvor store selv relativt små indie-titler kan gå hen og blive. Men selvom at spillet har været ude i over otte år, så har det for nylig slået rekord på Steam.

Det sker takket være introduktionen af Update 1.6, der introducerer overraskende meget nyt indhold, ændringer, forbedringer og generelt bare tilføjelser til spillet. Dette har fået spillets popularitet til at eksplodere, og over de sidste 24 timer har spillet faktisk sat rekord på Steam med hele 146.159 spillere online samtidig.

Eksempelvis satte spillet sin tidligere rekord tilbage i januar 2021 med lige knapt 100.000 spillere på en gang, så dette er en massiv stigning.

Eric Barone har dog slået fast at efter Update 1.6 vil han vende tilbage til at arbejde mere aktivt på The Haunted Chocolatier, som er en slags spirituel efterfølger til netop Stardew Valley.

Stardew Valley

Relaterede tekster

3
Stardew ValleyScore

Stardew Valley

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Katrine har droppet livet bag et skrivebord og er draget ud på landet, hvor hun har fået sin egen gård. I Stardew Valley altså. Hvad hun synes om denne livsomvæltning, kan du læse her.Indlæser mere indhold