Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfield Direct vil byde "tonsvis af gameplay"

Der er desuden også interviews med udviklerne bag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Starfield ikke kommer til at dukke op under Xbox Games Showcase, så får spillet sit helt eget show, som løber af stablen lige bagefter. Det hedder "Starfield Direct", og selvom vi ikke helt ved hvad Bethesda Game Studios vil fokusere på, så ved vi at direkte gameplay bliver afgørende.

Via Xbox Wire bekræfter Microsoft og Bethesda, at Starfield Direct vil byde på "tons of new gameplay, developer interviews, and behind-the-scenes insider information."

Vi har kun set direkte gameplay en gang før, og den fremvisning blev mødt med spænding, men også skepsis overfor den tekniske tilstand.

Du kan se den fremvisning herunder.

HQ
Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold