Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfield er årets hurtigst sælgende nye IP i Europa

Og det inkluderer ikke engang Game Pass.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste godt, at Starfield har haft en forrygende lancering og slået samtlige rekorder, men vi har endnu ikke noget konkret tal på, hvor meget det har solgt, eftersom Microsoft sjældent deler den slags information. Nu har vi dog heldigvis en indikation om, hvordan Starfield har klaret sig salgsmæssigt i Europa, takket være GamesIndustry.biz.

De har nu afsløret, at Starfield er årets femte hurtigst sælgende spil i Europa, kun overgået af Hogwarts Legacy, Diablo IV, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom og Star Wars Jedi: Survivor - hvilket altså betyder, at Starfield har slået Final Fantasy XVI og Resident Evil 4 Remake. Det betyder også, at det er den hurtigst sælgende nye IP i 2023 i vores del af verden.

Selvom det er imponerende i sig selv, skal det også bemærkes, at disse tal er baseret på salg, og at en hel masse mennesker har spillet - og fortsat spiller - Starfield via deres Game Pass-abonnement, som slet ikke er medregnet. Det betyder, at det egentlige antal mennesker, der spiller Starfield, er langt højere, end salgslisten indikerer.

Købte du Starfield, eller spiller du det bare via Game Pass?

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold