Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfield har en eller anden form for mikrotransaktioner

Men hvilke er endnu svært at sige.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som vi allerede har skrevet om har Starfield fået en række aldersmærkninger rundt omkring i verden for nylig. Det er først og fremmest gode nyheder, eftersom spillet tydeligvis nærmer sig en færdig tilstand, og vi behøver nok umiddelbart ikke at forvente en forsinkelse.

Men disse mærkninger fortæller os også lidt om spillet. Eksempelvis har det fået en Mature 17+ rating som alle andre Bethesda Game Studios-spil, men ovre hos ESRB er det også blevet bekræftet at spillet byder på "in-game purchases", det som vi kender som mikrotransaktioner.

ESRB uddyber ikke hvilke der er tale om, men Bethesda har ikke tidligere kommenteret på om hvorvidt spillet ville blive monetariseret yderligere. Det lader dog til at være tilfældet i et eller andet omfang.

Vi kommer uden tvivl til at se mere d. 11 juni, når Bethesda slår dørene op til deres Starfield Direct, der vil byde på "tons of gameplay".

Glæder du dig?

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold