Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfield har fået et kæmpe boost af en den nyeste opdatering

Det kan åbenbart betale sig holde disse spil i live.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Starfield fik masser af kritik omkring lanceringen for blandt andet at have en lav og ustabil billedehastighed, og ikke give spilleren nok værktøjer til at orientere sig i særligt storbyerne. Men for nylig blev der så introduceret en mildest talt omfattende opdatering, der både tillader dig at spille i noget der ligner 60fps, samt meget detaljerede maps over storbyer.

Og det har tilsyneladende virkelig virket. TrueAchievements har kigget nærmere på den rå data, og kan præsenterer deres resultater på baggrund af data fra over to millioner Xbox-konti.

De estimerer at antallet af spillere steg med 72% i sidste uge, som gjorde at spillet klatrede hele ni pladser, og nu befinder sig indenfor top 20 på Xbox igen.

Dette er uden tvivl et midlertidigt boost, men spørgsmålet er om Bethesda kan bibeholde dette momentum frem imod lanceringen af Shattered Space-udvidelsen.

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold