Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfield lader til at få en højere billedehastighed på et tidspunkt

Eller om ikke andet en "anderledes" billedehastighed.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de mere kontroversielle aspekter ved Starfield er uden tvivl at det kører udelukkende i 60fps, og Bethesdas Todd Howard har i flere omgange forsvaret denne beslutning. Men noget tyder alligevel på at det på sigt er planen at introducere en højere billedehastighed.

I et interview med Kinda Funny Gamescast bekræfter han specifikt at når spillet snart får blandt andet Shattered Space-udvidelsen, så vil spillet også få "display modes on consoles people have asked for".

Og nej, han siger ikke "60fps" specifikt, men når det handler om noget som spillerne har efterspurgt, så synes det tydeligt at der om ikke andet er tale om noget højere end de nuværende 30fps.

Han bekræftede også at mods er på vej til konsolversionen:

"Absolutely, 100%. We've seen it become such a huge thing for Fallout and Skyrim, that's definitely something that's really important to us. You're gonna hear some information about that soon. I don't have a date to announce on when its full release is coming it's really important to us. Our modders out there have been incredible."

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold