Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Starfield-udviklere har en lang liste over kommende tilføjelser

Noget tyder på at Bethesda er meget dedikerede til spillet fremadrettet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allerede at der er mindst én stor udvidelse under udvikling til Starfield, men noget tyder på at vi kommer til at se en længere liste med tilføjelser i løbet af det næste lange stykke tid.

Selvom at instruktør Todd Howard ikke har kommenteret specifikt på hvilke features vi kan regne med at se tilføjet via både førnævnte udvidelse, og opdateringer hen af vejen, så er der mange. Dette er blevet afsløret via den seneste udgave af AIAS Game Maker's Notebook-podcastet.

Her afslører at det er en "big list", som er udarbejdet på baggrund af feedback både internt og fra spillerne.

Men igen, der er desværre ingen specifikke detaljer, så tilbage er det så kun at spørge; hvad ønsker du at se tilføjet til spillet over det næste stykke tid?

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold