Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Steam annoncerer allerede næste års udsalg

Valve giver din pengepung tid til at forberede sig på de kommende Steam-udsalg.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Steam har løftet sløret for nogle af deres store udsalg og begivenheder, der finder sted i begyndelsen af 2024. Det virker måske lidt underligt at annoncere fremtidige udsalg, men Valve siger i et nyt blogpost, at det giver forbrugere mulighed for at sætte penge til side, og udviklere at planlægge deres markedsføringsstrategier i overensstemmelse med udsalgene.

Det første store sæsonudsalg i 2024 bliver Steam Spring Sale, som løber fra 14. til 21. marts. Dette års Steam Winter Sale vil sandsynligvis fortsætte lidt ind 2024, men da det ikke er eksklusivt for 2024, fremhæves det ikke i opslaget.

Du behøver dog ikke at vente til marts på et Steam-udsalg, for der vil være masser af udsalg allerede fra januar 2024. Capitalism and Economy Fest løber eksempelvis fra den 8. til den 15. januar. Der fremhæves også andre udsalg med vilde temaer, såsom Dinosaurs vs Robots og Ninjas vs Pirates.

Steam annoncerer allerede næste års udsalg


Indlæser mere indhold