Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Steam er begyndt at refundere pengene for Ghost of Tsushima Director's Cut

Noget tyder på, at Sony holder fast i deres krav om at man skal have en PSN konto for at kunne spille deres spil på PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Digitale butikker som Steam, Epic Games Store og Green Man Gaming er begyndt automatisk at refundere pengene til dem, som har købt Ghost of Tsushima Director's Cut i de lande, hvor PlayStation Network ikke er tilgængelig.

Vi ved ikke, om det er noget, de selv har valgt at gøre, eller om det er noget Sony har bedt dem om.

Der er endnu ikke noget officielt fra Sony eller Sucker Punch om de automatiske refunderinger, men på forskellige social media platforme er spillere begyndt at beklage sig over, at deres forudbestillinger er blevet annulleret.

På Steam står der:

You are receiving a refund for a game you pre-purchased - Ghost of Tsushima. The publisher of this game is now requiring a secondary account to play portions of this game - and this account cannot be created from your country.

Da Sucker Punch er en del af PlayStation, så lader det til at Sony har bestemt sig for på forhånd at annullere forudbestillingerne i de berørte områder og det kommer efter at Helldivers 2 fik mere end 300.000 negative anmeldelser på Steam hen over sidste weekend på grund af kravet om en PlayStation Network konto for at kunne spille spillet på PC.

Ghost of Tsushima Director's Cut lander på PC den 16. maj.

Ghost of Tsushima: Director's Cut

Relaterede tekster

6
Ghost of Tsushima: Director's CutScore

Ghost of Tsushima: Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch Productions' PlayStation 4-svanesang får en opdatering og en masse nyt indhold. Er turen til det feudale Japan værd at tage igen?Indlæser mere indhold