Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 3

Steam-gruppen holder Battlefield 3-event på onsdag kl 20:00

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamereactors brugere har som, de fleste af jer nok ved, en Steam-gruppe. Her holdes jævnligt konkurrencer. Ikke nødvendigvis for at vinde, men mest af alt for at have det sjovt med andre fra Gamereactor.

Nu er de tilbage med et nyt event.

Maageman skriver følgende:

Vi tænder op for Battlefield 3 på onsdag den 14. august klokken 20:00, og du bør være med. Alt det kræver for at være med er, at du melder ind i Steam-gruppen her, og skriver her i kommentarfeltet, at du gerne vil være med.

Deltagere skal møde op i Steam-gruppens chatrum senest 19:45. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maageman på Steam. Det gør du her.

Gamereactor sponsorerer en filmpakke og trækker en vinder blandt alle deltagerne i denne event. God fornøjelse!

Battlefield 3

Relaterede tekster

5
Battlefield 3 - Back to KarkandScore

Battlefield 3 - Back to Karkand

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første DLC-pakke til Battlefield 3 er landet. Nogle får den gratis, men hvis du ikke er blandt de heldige, vil du sikkert gerne vide om den er pengene værd. Svaret får du her.

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus er draget i kamp med Battlefield 3 igen, for denne gang at nærstudere Playstation 3- og Xbox 360-udgaverne af spillet. Læs alt her.

5
Battlefield 3 er gratis på Origin

Battlefield 3 er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Lee West

Når du nu alligevel højest sandsynligt holder fri i dag, så kan du måske bruge tiden på at installere Battlefield 3. Spillet er nemlig ganske gratis at hente på butikken...Indlæser mere indhold