Dansk
Gamereactor
nyheder
Stellar Blade

Stellar Blade vil ikke blive censureret

Stellar Blade vil levere den samme portion hud og vold i alle territorier.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Stellar Blade fra sydkoreanske Shift Up har allerede skabt overskrifter rundt omkring, takket være den letpåklædte heltinde Eve.

Vi er i fuld gang med spillet og kan da også godt afsløre, at der er en del hud og ved lejligheder også "panty shots" - det lader til at være et helt bevidst greb fra Shift Up.

Sony har det med at lave svagt forskellige udgaver af deres spil, alt efter hvilken region de udkommer i. Formentlig for at kunne få den ønskede alders-rangering på spillet, så den potentielle køberskare bliver så stor som mulig.

Nu har Shift Up på den officielle Stellar Blade X-konto meddelt, at spillet ikke vil blive censureret og at det vil levere den samme oplevelse i alle territorier. Så det lader til at alle spillere af Stellar Blade vil få serveret den samme portion vold, hud og panty shots, uanset hvor man køber spillet henne.

Stellar Blade udkommer eksklusivt til PlayStation 5 den 26. april.

Stellar Blade

Relaterede tekster

Stellar BladeScore

Stellar Blade

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Stellar Blade fra sydkoreanske Shift Up er et overraskende spændende bekendtskab af en type, vi ikke ser så ofte længere. Læs her hvordan spillet klarer sig.Indlæser mere indhold