Dansk
Gamereactor
nyheder
Clockwork Revolution

Stemmeskuespiller mener også at Clockwork Revolution kommer i 2025

Det kunne gå hen og blive et tætpakket år for Xbox Game Studios.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu ved vi at South of Midnight, Fable og Doom: The Dark Ages ankommer i 2025, og det får muligvis selskab af en række af de andre Xbox Game Studios-titler vi allerede kender til, såsom måske Everwild.

Og noget kunne, måske, tyde på at også Clockwork Revolution sigter efter en lancering næste år. Vi har ikke hørt noget fra InXile Entertainment i lang tid, men en stemmeskuespiller involveret i produktion mener at spillet dukker frem i 2025.

Stemmeskuespilleren har leveret præstationer til en lang, lang række spil, deriblandt Clockwork Revolution, og selvom at selve tråden er blevet fjernet fra Reddit, så er der flere brugere i netop den tråd der har bekræftet at der er tale om en rigtig stemmeskuespiller.

Udviklere har dog været hurtige til at tage afstand fra dette. InXile har eksempelvis kommenteret på sagen, og insinueret at stemmeskuespilleren egentlig bare gætter.

<social>https://x.com/inXile/status/1801681337356849227/history</social>

Den pågældende skuespil har dog ikke bare placeret Clockwork Revolution i 2025 men også blandt andet Ace Combat 8. Vi anbefaler fortsat at I tager det her med et gran salt, men det lyder spændende.

Clockwork Revolution

Relaterede teksterIndlæser mere indhold