Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo IV

Stor Diablo IV-opdatering gør spillet klar til Season of the Malignant

Blizzard introducerer en række forbedringer og balanceændringer inden begyndelsen på spillets første sæson.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I morgen får Season of the Malignant sin debut. Det betragtes som den første officielle sæson i Diablo IV, og vi kan blandt andet se frem til nye historiesekvenser samt et battle pass, som vi kan arbejde os igennem for at optjene ny kosmetiske genstande. Med alt dette på vej til Blizzards action-RPG er der nu udkommet en patch, som sætter scenen for sæsonens begyndelse.

Denne patch adresserer en masse fejl og problemer, som har plaget spillerne, og introducerer også seks nye Unique Items og syv Legendary Aspects. Derudover kan vi nu forvente mere dynamiske indlæsningsskærme og en masse gameplay-opdateringer, der blandt andet gør Map Discovery og Altar of Lilith oplåsninger tilgængelige på tværs af ens karakter.

World Tiers bliver bedre afbalanceret med flere erfarignspoint, mere guld og en forbedret item drop rate, men samtidig bliver Helltide-monstrene mere udfordrende. Samtidig introduceres en række balanceændringer for hver eneste klassetype.

Det er næsten overflødigt at sige, at denne patch er ganske massiv, så sørg for at tjekke den ud her, hvis du vil vide alt om Season of the Malignant.

Diablo IV

Relaterede tekster

Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Det har taget mange, mange år, men det er tid til at drage til helvedet igen. Og sikke en triumf.Indlæser mere indhold