Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dishonored 2

Stor Dishonored 2 opdatering på vej i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For en måneds tid siden fik Dishonored 2 sig en Dishonored 2 modtager snart New Game+ funktion, og nu er der flere nye features på vej til spillet.

Bethesda og Arkane har annonceret, at den næste opdatering vil ankomme i næste uge, og at den vil indeholde den længe ventede mulighed for selv at indstille sværhedsgraden samt muligheden for at vælge imellem og genstarte sine missioner.

Den tilpasselige sværhedsgrad vil lade dig ændre på 20 forskellige aspekter, så du kan tilpasse den fuldstændig til dine behov og ønsker. Det kan for eksempel være hvor effektiv Sleep Darts skal være, hvor mange fjender der angriber på én gang, og hvor hurtigt du bliver opdaget. Hvis det ikke lyder som om, det kan blive udfordrende nok, så får vi også noget kaldet Iron Mode. I denne spiltype vil død være permanent, og du kan ikke gemme eller loade manuelt.

Så er der muligheden for at vælge mellem missioner og genstarte dem. Og denne funktion gør helt præcis, hvad det lyder til. Efter opdateringen er installeret, vil vi kunne vælge enhver mission, vi har låst op for og genspille den.

Disse er de mest bemærkelsesværdige nye funktioner, og vi har fået at vide, at opdateringen vil indeholde yderligere efterspurgte ændringer, når beta-versionen udkommer til PC den 18. januar og på alle platforme den 23.

Mon oplevelsen skal gøres lettere eller sværere?

Dishonored 2

Relaterede tekster

Dishonored 2Score

Dishonored 2

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Arkane Studios er klar med den svære opfølger, og Anders har kigget nærmere på spillet.Indlæser mere indhold