LIVE
HQ
logo hd live | Super Monkey Ball Banana Rumble
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   lifestyle

   Storbritannien er ved at løbe tør for spøgelser

   Selv det overnaturlige har sine grænser klart.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   En af Storbritanniens førende paranormale eksperter har udsendt en advarsel mod, hvad der synes at være en faldende industri. Dr. Paul Lee har udtalt, at Storbritannien står over for en alvorlig tilbagegang og mangel på spøgelser, da landet tilsyneladende har at gøre med en overflod af aldrende ånder, der er gået til den anden side, med begrænsede yngre ånder, der tager deres plads.

   Ifølge Daily Star tilføjer Dr. Lee, "Siden januar 2020 har jeg kontaktet alle de angiveligt hjemsøgte steder på min app og spurgt, om beboerne, ejerne eller personalet har oplevet nogen uforklarlig aktivitet.

   "Indtil videre har jeg fået næsten 800 svar, og selv nogle angiveligt meget hjemsøgte steder som Conisbrough Castle i South Yorkshire, Ettington Park Hotel i Stratford, der siges at være et af de mest hjemsøgte hoteller i Storbritannien og Fortnum og Mason i Piccadilly, siger, at de ikke har oplevet noget i de sidste par år.

   "Men det ser ud til, at mange berømte spøgelser enten er i dvale eller er falmet væk eller kommet videre."

   Dette er en annonce:

   Hvordan løber en overnaturlig og udødelig entitet effektivt tør for tid, undrer du dig måske? Dr. Lee har også forklaret, hvad der sker, og sagt: "Det kan være, at en ånd havde en naturlig energikilde til at begynde med, som er svundet ind over tid og efterlader dem uden reserverne til at manifestere sig længere."

   Har du stået over for nogen paranormale oplevelser på det seneste, der kunne mindske Dr. Lees påstande om en spektral udvandring?

   Storbritannien er ved at løbe tør for spøgelser
   Dette er en annonce:


   Indlæser mere indhold