Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Stormrise

Stormrise annonceret

The Creative Assembly er tilbage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Creative Assembly har høstet ros og flotte karakterer for deres Total War-serie, men mindre for deres actionspil som Spartan: Total Warrior og Viking: Battle for Asgard. Måske er det derfor at holdet med deres seneste spil vender tilbage til det de gør bedst, altså strategi-genren.

Stormrise skulle i stil med Ubisofts kommende End War, ikke handle om brugen af hundredvis af knapper, men i stedet være langt mere strømlinet og enkelt, dog uden at miste hverken dybden eller kvaliteten.

Det er den australske afdeling af The Creative Assembly, der står for udviklingen af spillet. De var sidst inde over Medieval II: Total War. Spillet lanceres til PlayStation 3 og Xbox 360, og forventes på gaden i løbet af år 2009.

Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise

Relaterede tekster

5
StormriseScore

Stormrise

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Steinholtz

Du loves tung strategi, masser af overrakelser og et nærmest revolutionerende kontrol-system. Men hvad får du?

8
Stormrise

Stormrise

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Strategi-spil har ikke virket på konsol endnu, men det kommer de til, ifølge Creative Assembly. Tanggaard fik et meget kort kig på projektet ved årets GC-messe...Indlæser mere indhold