Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Stormrise

Stormrise opgives

Sega hejser det hvide flag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På PC'en vil succesen for udvikleren Creative Assembly ingen ende tage, og deres Total War serie synes at gå fra succes til succes, både i anmeldelser men også i salg. Sådan er historien dog ikke for firmaet på konsollerne.

Det nyeste bevis herpå er Stormrise, der vidt og bredt er blevet klandret som ufærdigt og kedeligt. Sega og Creative Assembly tager nu konsekvenserne heraf, og stopper udviklingen af nye opdateringer til spillet. Spillet udkom eller allerede marts, så det må formodes at salget af spillet slet ikke er gået efter planen, eftersom dets fremtid så hurtig opgives.

Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise
Stormrise

Relaterede tekster

5
StormriseScore

Stormrise

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Steinholtz

Du loves tung strategi, masser af overrakelser og et nærmest revolutionerende kontrol-system. Men hvad får du?

8
Stormrise

Stormrise

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Strategi-spil har ikke virket på konsol endnu, men det kommer de til, ifølge Creative Assembly. Tanggaard fik et meget kort kig på projektet ved årets GC-messe...Indlæser mere indhold