Dansk
Gamereactor
nyheder
King of Fighters XIII

Stort anime-udsalg på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er til anime og spil - og gerne kombinationen af disse to - så bør du kigge forbi Steam i disse dage. Der kører nemlig et udsalg i online-butikken frem til den 12. januar med fokus på netop disse emner.

Her kan du finde blandt andet The Legend of Heroes: Trails in the Sky til halv pris, kampspillene Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst, BlazBlue: Calamity Trigger og The King of Fighters XIII Steam Edition med 75 % rabat. Det samme gælder det strategiske rollespil Agarest: Generations of War, der ligeledes er at finde med 75 % rabat.

Klik på ovenstående link og sus forbi Steam-butikken, hvis du og din PC trænger til nyt med fokus på den japanske tegnestil.

King of Fighters XIII

Relaterede tekster

1
King of Fighters XIIIScore

King of Fighters XIII

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

King of Fighters er tilbage for at udfordre både Street Fighter, Mortal Kombat og alle de andre kampspil til en ordentlig slåskamp, men er dets Kung Fu stærk nok? Læs med her og find ud af det...

3
Stort anime-udsalg på Steam

Stort anime-udsalg på Steam

NYHED. Skrevet af Lee West

Er til anime og spil - og gerne kombinationen af disse to - så bør du kigge forbi Steam i disse dage. Der kører nemlig et udsalg i online-butikken frem til den 12. januar...Indlæser mere indhold