Dansk
Gamereactor
nyheder
Vanquish

Stort remaster af Platinums Vanquish er lækket

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Platinum Games har nærmest lavet et hav af solide action-spil igennem årene, men det er ikke mange kan spille i høj opløsning på de nye konsoller. Dog ved vi nu, at en af deres store klassikere er ved at blive restaureret - nemlig Vanquish.

Spillet udkom på PlayStation 3, Xbox 360 og PC tilbage i 2010, og betragtes fortsat som værende et af deres bedste spil. Og nu kommer det tilbage som et remaster. Som Critical Hit skriver lækkede remaster-versionen nemlig via Microsoft Store, og her fremgår det at spillet vil blive afviklet med "4K Graphics at 60FPS available for Xbox One X".

Det forventes også at spillet kommer til PlayStation 4, og det må være et spørgsmål om timer før spillet afsløres efter en lækage af denne kaliber.

Microsoft siger at spillet ankommer d. 18 februar 2020, så det er jo lige om lidt. Der er sågar allerede billeder, og dem kan du se herunder.

Vanquish
Vanquish
Vanquish
Vanquish
Vanquish
Vanquish
Vanquish

Relaterede tekster

VanquishScore

Vanquish

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første spil fra Resident Evil-skaberen Shinji Mikamis hånd, siden han brød med Capcom, er et futuristisk skydespil der spiller på kendte tangenter.

3
Vanquish kommer til PC

Vanquish kommer til PC

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Vanquish, Platinum Games' ganske fantastiske science fiction-skydespil, kommer endelig til PC. Efter at have drillet med en potentiel afsløring i hvad der virkede som en...Indlæser mere indhold