Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Street Fighter 6 er allerede EVO 2023's største spil

Og det er ikke engang ude endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er overflødigt at sige, at det ser ud til, at fans er meget begejstrede for den kommende Street Fighter 6. Især dem i kampspilsamfundet. Vi kan udlede dette takket være EVO 2023, der deler, hvilke spil der har tiltrukket mest interesse fra fans i løbet af sin tidlige fugleregistreringsperiode, som Street Fighter 6 allerede har toppet listen, på trods af at spillet ikke engang lanceres før juni i år.

Disse data vedrører kun dem, der allerede har vist interesse for at konkurrere i spillet ved begivenheden (som afholdes i Las Vegas fra 4.-6. august), men uanset hvad er det klart, at Capcoms kommende rate vil være stjernen i showet.

Listen følges op med Guilty Gear Strive, Tekken 7, Ultimate Marvel Vs. Capcom, Dragon Ball Fighter Z, The King of Fighters XV, Melty Blood: Type Lumina og Mortal Kombat 11.

Hvad glæder du dig mest til at se på EVO 2023?

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold