Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter 6

Street Fighter 6 sætter rekord på PC

På Steam holder spillet nu allerede en ret prestigefyldt plads.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det synes nærmest skæbnebestemt at Capcom klarer sig godt med deres diverse spillanceringer, og alt tyder på Street Fighter 6 ligeledes har klaret sig fortrinligt.

Faktisk forholder det sig sådan, at spillet allerede har taget en ret flot rekord ovre på Steam. Analytiker Benji-Sales har nemlig noteret sig, at over 70.000 spillede samtidig for et par dage siden, og det betyder at spillet faktisk er "by far the biggest launch ever on PC for a paid fighting game".

Ja, spillet har slået alle andre betalte kampspil, og er faktisk kun blevet slået af MultiVersus, som er free-to-play, og som mildest talt går en usikker fremtid i møde.

Hvad synes du om spillet?

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold