Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Street Fighter 6 turnering kritiseret for at bytte pronomen ud med racistiske nedsættende bemærkninger

En række fejl ligger angiveligt bag den forfærdelige situation.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hungrybox er en ret kendt persona i kampspilssamfundet, og han kørte sin seneste turnering The Coinbox: 65, da en uheldig og forfærdelig situation udspillede sig under en kamp mellem pro-spillere Punk og xSpoonx.

I kampen var det afsnit, der viste spillernes pronominer, blevet erstattet af racistiske nedsættende bemærkninger. Punk kaldte dette ud på Twitter, og Hungrybox reagerede på forargelsen fra pro-spilleren og seerne af streamen.


Hungrybox svarede, at det "måtte have været en hacker", men efter lidt gravning fra kampspilssamfundet ser det ud til, at en række uheldige fejl førte til, at pronomenfelterne blev udfyldt med disse nedsættende bemærkninger. Det ser ud til, at Hungrybox på ingen måde er skyldig, og situationen er bare en række forfærdeligt uheldige begivenheder.


Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold