Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter 6

Street Fighter 6's udgivelsesdato er lækket før tid

Kort tid inden præsentationen til The Game Awards er datoen tilsyneladende sluppet ud.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom har gjort det klart, at der vil komme spændende annonceringer fra deres side af til The Game Awards, der finder sted i nat kl. 2:00 dansk tid. Nu er en af deres nok vigtigste annonceringer dog blevet offentliggjort før tid, da lanceringsdagen for Street Fighter 6 tilsyneladende er sluppet ud.

PlayStation Store var ifølge en bruger på Resetera, der vedhæftede følgende screenshot, en smule for tidligt ude, da det fremgik, at Street Fighter 6 udkommer den 2. juni 2023 - før nogen officiel annoncering.

Street Fighter 6

Det fremgår, som det kan ses, at spillet vil have tre digitale udgaver ved lanceringen: Standard, Deluxe og Ultimate. De dyrere udgaver giver blandt andet adgang til kampspillets første sæsonkort samt kosmetiske genstande, men vi må altså vente til en gang i nat for at finde ud af, hvad det præcise indhold drejer sig om.

Street Fighter 6

Relaterede teksterIndlæser mere indhold