Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter IV

Street Fighter IV

Turneringerne starter på fredag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er ingen tvivl om at månederne siden lanceringen af Street Fighter IV har været præget at intense multiplayer kampe her på kontoret, og mens vi stadig hylder spillet for dets ypperlige gameplay, er det eneste der egentlig har manglet indtil videre, været en turneringsmulighed.

Capcom har godt kendt til problemet, og lovede allerede inden lanceringen af spillet at det var noget man ville rette op på senere. Senere er nu blevet til fredag, og alle ejere af Street Fighter 4 vil på fredag kunne hente "Championship Mode" opdateringen ganske gratis.

Opdelt i fem forskellige "Grades" skulle der være ligelig modstand at finde for alle, uanset erfaringsniveau. For at balancere det hele har Capcom implementeret to forskellige typer points i systemet, hvor Grade Points kan bruges til at deltage i bedre turneringen og Championship Points kan bruges som indsats hvis du føler dig sikker på at vinde en kamp.
Yderligere kan man gemme og søge på de bedste replays, og er man mellem de 5000 der har flest Championship points vi l man endda kunne uploade sine egne replays til Capcoms servere så andre kan hente dem.

Playstation 3 ejere vil kunne karaktergive replaysne, mens Xbox 360 ejere vil kunne gemme replays og aktivere en mulighed så man kan se hvilke bevægelser de duellerende spillere har brugt.

Det hele er ganske gratis, og undertegnede håber at se mange af jer online til nogle heftige turneringer.

Street Fighter IV
Street Fighter IV
Street Fighter IV
Street Fighter IV
Street Fighter IV
Street Fighter IV
Street Fighter IV

Relaterede tekster

Street Fighter IVScore

Street Fighter IV

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Street Fighter er endelig tilbage i topform og klar til at skræmme alle andre fra tronen. Blichfeldt kan ikke få nok og har kastet med ildkugler og Dragonpunches til den store guldmedalje...Indlæser mere indhold