Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter IV

Street Fighter IV-tallene

To millioner spil sendt ud til butikkerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af Capcoms mest anerkendte spilserier er uden tvivl Street Fighter, der med spil i alverdens afskygninger og til alverdens formater, har været med til at begejstre kamp-fans verden over i tyve år. Og efterspørgelsen på det seneste kapitel, altså Street Fighter IV, som vi har anmeldt her på sitet, er tilsyneladende stor.

I hvert fald kan japanske Capcom meddele at de har trykt, pakket og udsendt to millioner spil til verdens mange butikker. Spillet der netop er lanceret, følges op af biograffilmen Street Fighter: Legend of Chun-Li, der har premiere visse steder i Europa d. 28. februar. En talsmand fra Capcom sagde følgende:

"Biograffilmen blev skabt med henblik på at genopbygge Street Fighter-navnet, ved at tiltrække helt nye fans og samtidig kickstarte de oprindelige entusiaster. Helt i tråd med firmaets politik på området, er det lykkes os, at udsende to millioner spil til butikkerne i en tid, hvor der er økonomisk krise, og det er altså med det første nye spil i Street Fighter-serien i 11 år."

Du kan læse anmeldelsen af Street Fighter IV her på sitet.

Street Fighter IV
Street Fighter IV
Street Fighter IV

Relaterede tekster

Street Fighter IVScore

Street Fighter IV

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Street Fighter er endelig tilbage i topform og klar til at skræmme alle andre fra tronen. Blichfeldt kan ikke få nok og har kastet med ildkugler og Dragonpunches til den store guldmedalje...Indlæser mere indhold