Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Don't Starve

Studiet bag Don't Starve og Mark of the Ninja er blevet købt af Tencent

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok laver Klei Entertainment ikke ligefrem gigantiske AAA-titler, men igennem en længere årrække har de lavet spil som er blevet fejret bredt af medier og fans, såsom Mark of the Ninja, Don't Starve og Griftlands. Men i disse dage er der vane for at større virksomhed køber de små, og derfor er Klei nu blevet købt af kinesiske Tencent.

I et indlæg på studiets hjemmeside forklarer studiets grundlægger, at godt nok har Tencent købt en majoritet i Klei, men der er som sådan ikke meget der kommer til at ændre sig.

"Hello everyone! I want to take a moment to announce that we have agreed to deal for Tencent to purchase a majority stake in Klei Entertainment. As part of this agreement, Klei retains full autonomy of creative and operations across all aspects of the studio, including projects, talent, and more. There are some boring accounting changes that we will need to adjust to. Other than that, I will continue running the studio as before, with no changes to staffing, projects or other operations."

Tencent sidder desuden på Riot Games, en større andel af Epic Games, over 10% af Bluehole, 5% af Ubisoft, 5% af Activision og mange flere.

Don't Starve

Relaterede tekster

8
Don't StarveScore

Don't Starve

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Phillip er sultet ihjel, blevet spist af edderkopper, startet skovbrænde og blevet sindssyg i ødemarken. Men trods dysterheden er Don't Starve et herligt, herligt spil.Indlæser mere indhold