Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Everywhere

Studiet bag Everywhere afslører nyt singleplayer action-spil ved navn MindsEye

Spillet er separat fra Everywhere, men lanceres eksklusivt inde i det spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Studiet Build a Rocket Boy, der ledes af en af skaberne bag GTA, Leslie Benzies, arbejder primært på Everywhere, der er en slags platform hvorfra man både kan spille klassiske action-sekvenser i tredjeperson, og deltage i hæsblæsende arkadeløb, men hvor man også kan skabe sit eget materiale.

Det beskrives af diverse medier som en slags Ready Player One-dimension, men studiet arbejder også på noget helt andet. Via en kort teaser har de løftet sløret for MindsEye, en narrativ singleplayer action-titel, som lanceres eksklusivt inde i Everywhere.

Men selvom at MindsEye kun kan spilles ved at logge ind i Everywhere, så er de to spil ikke mekanisk, stilistisk eller strukturelt forbundet. Faktisk har spillet realistisk grafik, og tilsyneladende også en åben verden, og det er det spil vi har set små glimt fra tidligere.

Studiet beskriver spillet som et "high-octane, triple-A, story-driven action-adventure game, set in a world of futuristic corporations, conspiracy theories, and sinister new technologies."

Du kan se teaseren herunder.

HQ
Everywhere

Relaterede teksterIndlæser mere indhold