Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gotham Knights

Studiet bag Gotham Knights har tilsyneladende allerede et nyt spil i fuld produktion

Hvordan påvirker det den langsigtede støtte til Gotham Knights?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Warner Bros. Montreal er et stort studie, men ikke direkte gigantisk. De har arbejdet længe på Gotham Knights, et spil der udkom i oktober, og hvor det er planen at tilbyde kontinuerlige opdateringer, der skal ekspandere spillets verden.

Men noget tyder på at studiet allerede har et nyt projekt i fuld produktion, ikke præproduktion, men fuld produktion. Det har Emopulse spottet via LinkedIn, hvor studiets Bryan Theberge siger netop dette. Han sad tidligere som Senior Producer på netop Gotham Knights, men er nu rykket til det nye projekt.

Tidligere har visse rygter peget på at spillet er bygget i Unreal Engine, og at det er baseret på en række multiplayer-elementer. Vi ved dog ikke om hvorvidt der er tale om et Batman-spil eller ej.

Gotham Knights

Relaterede teksterIndlæser mere indhold