Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rage 2

Studiet bag Rage 2 og Just Cause-serien arbejder på next gen-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efterhånden lader det til at de fleste større, prominente studier har fået fingrene i dev kits, som er reference-hardware baseret på den næste generation af konsoller, og det forventes at arbejdet på spil designet til disse maskiner enten er eller snart vil blive påbegyndt. Vi ved i hvert fald, nu at Avalanche Studios tilsyneladende er ved at gøre sig selv parate til en omstilling.

Som TechRadar skriver har studiet lagt en række nye jobopslag op, hvor de leder efter folk til deres studier i blandt andet New York og Malmö.

De leder efter designere, Engine-programmører til Apex Engine-holdet og mange flere, der skal have "in depth knowledge of game engine architectures and next generation console architectures and future architectural trends."

Det lader så sandelig til at deres hold nu forøges for at kunne udvikle til den næste generation af konsoller, som forventes at ankomme om et års tid.

Hvad kunne du godt tænke dig at se fra Avalanche? Rage 3? Just Cause 5? En efterfølger til Mad Max?

Rage 2

Relaterede tekster

Rage 2Score

Rage 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Rage 2 efterlader sin forgænger i støvet til fordel for farver, fest og vold. Men har det virket? Vi anmelder denne ambitiøse produktion.Indlæser mere indhold