Dansk
Gamereactor
nyheder
Resogun

Studiet bag Resogun hentyder til platformeksklusiv titel under udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da PlayStation 4-konsollen blev lanceret var der en række store titler tilgængelige, men en stor overraskelse som mange faldt for var Resogun fra finske Housemarque, der bare er en af deres mange arkadesuccesser. Siden da er de gået multiplatform, men noget kunne tyde på at de gerne vil udvikle eksklusivt til PlayStation-platforme igen.

Om ikke andet har de skrevet et åbent brev til deres fans, hvor de slår fast at de er ved at udvikle deres største spil til dato. Det betyder også at deres andet projekt, Stormdivers, der blevet sat på pause på ubestemt tid.

"So now we are focused on delivering our most ambitious and biggest game to date, putting every other project on hold, including the development of Stormdivers. It is great that the whole company can come together to deliver this game, which will define the next evolution of Housemarque. We are very humbled to have amazing support from our partner over the course of the past few years, and this support has continuously grown on a monthly basis. "

I brevet bliver Sony ikke nævnt, men det fremgår dog tydeligt at det er en partner der afgør hvornår spillet kan afsløres, som har ledt mange til at spekulere om hvorvidt det ikke er en såkaldt "second party"-titel, hvor udvikleren er uafhængig, men hvor platformindehaveren betaler.

Vi glæder os til at høre mere.

Resogun

Relaterede tekster

ResogunScore

Resogun

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Finske Housemarque er klar med et nyt arkade-brag til PlayStation 4, men kan det måle sig med udviklerens tidligere mesterværker? Læs med her og få svaret...

2
Resogun får PS4 Pro-opdatering

Resogun får PS4 Pro-opdatering

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Det lader til, at Sony ikke bare har forberedt PS4 Pro-opdateringer til selve udgivelsen af konsollen, men også udgiver dem efter. Udvikleren Housemarque har nemlig...Indlæser mere indhold