Dansk
Gamereactor
nyheder
Resogun

Studiet bag Resogun og Super Stardust arbejder på deres første AAA-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Housemarque har masser erfaring med at udgive stærke arkadespil, som i mange år høstede flotte anmeldelser. Super Stardust Ultra, Outland, Resogun - alle blev de taget imod med flotte karakterer, og en loyal fanbase har støttet studiet længe.

Men for nylig afslørede de at der ikke er nok penge i at holde fast i arkadegenren, så derfor prøver de noget nyt. Det sker blandt andet via battle royale-spillet Stormdivers, men de arbejder også på deres største spil nogensinde.

I et nyt blogindlæg forklarer CEO Ilari Kuttinen, at de har et hold på 70 mand der arbejder på et AAA-spil, et helt nyt spil i et nyt univers.

"A year ago, we announced that 'arcade is dead,' at least for Housemarque, ending our long-standing commitment to creating arcade inspired games. Many thought that surely the studio must be in peril and that we'd be closing our doors soon, however this couldn't be farther from the truth. Instead of shutting down we have made the jump to triple-A development and are working on a new, unannounced IP. This is the biggest and most ambitious game that Housemarque has ever worked on. Our team is approaching 70 people now, and we are still staffing up for the new project."

Det vides ikke hvem der skal udgive dette projekt, eller hvordan det ser ud, men Housemarque har det med at udgive ganske polerede spil, så mon ikke det er også er tilfældet her.

Resogun

Relaterede tekster

ResogunScore

Resogun

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Finske Housemarque er klar med et nyt arkade-brag til PlayStation 4, men kan det måle sig med udviklerens tidligere mesterværker? Læs med her og få svaret...

2
Resogun får PS4 Pro-opdatering

Resogun får PS4 Pro-opdatering

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Det lader til, at Sony ikke bare har forberedt PS4 Pro-opdateringer til selve udgivelsen af konsollen, men også udgiver dem efter. Udvikleren Housemarque har nemlig...Indlæser mere indhold