Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls Online

Studiet bag The Elder Scrolls Online arbejder på helt nyt spilprojekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom The Elder Scrolls Online kom lidt skidt fra start, og blev en del af en genre som er notorisk kendt for at være svær at få succes i, så endte spillet med at blive netop en succes, og har modtaget en lang række udvidelser igennem studiet ZeniMax Online.

Nu ved vi dog, at studiet har i sinde at påbegynde et helt nyt projekt, og at dette skabes i en helt ny grafikmotor. I et interview med GamePur afslører studiechef Matt Firor, at de netop nu har slået jobopslag op, hvor de leder efter folk til at skabe en ny grafikmotor, der skal bruges til at lave et nyt "triple-A game".

"Yeah. Not a lot of people have picked up on this, but if you look on our job site you'll see that we are accepting applications for people to work on a new engine for a new triple-A game,"

Firor slår dog fast, at det stadig er tidligt i udviklingen, men han ville dog ikke svare på om hvorvidt der er tale om en MMO.

The Elder Scrolls Online

Relaterede tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har arbejdet i syv år, og tordner nu ud med et af de dyreste onlinerollespil nogensinde.



Indlæser mere indhold