Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pro Evolution Soccer 2012

Styr to samtidigt i PES 2012

Konami viser Teammate Control

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det bliver muligt at styre to spillere samtidigt i det kommende Pro Evolution Soccer 2012, meddeler Konami. Det gøres ved hjælp af det nye Teammate Control-system.

"Tilføjelsen af Teammate Control er noget, vi har arbejdet på længe nu, og vi glæder os over at det får sin debut i PES 2012", siger Jon Murphy fra udviklerholdet.

Systemet virker interessant, men lader også til at kræve en del simultanformåen. For at styre en anden spiller som du vil passe bolden til, skubber du højre analogpind i retning mod spilleren for at aktivere ham. Herefter kan du styre den anden spiller, samtidigt med at du dribler med den første.

"Evnen til manuelt at kunne styre en anden spiller, samtidigt med at man løber med bolden, åbner for en masse angrebsmuligheder", lover Murphy.

Pro Evolution Soccer 2012 udkommer til efteråret.

Pro Evolution Soccer 2012

Relaterede tekster

Pro Evolution Soccer 2012Score

Pro Evolution Soccer 2012

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Nymoen - GR NO

I stedet for en titel, der bringer noget nyt til bordet, skulle det finde en fantastisk balance i gameplay-afdelingen. Pro Evolution 2012 er på vej og Kristian og David går på banen.

Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012

PREVIEW. Skrevet af David Moschini - GR DE

"Jeg tror vi tæsker dem i år". Jon Murphy fra Pro Evolution-holdets ord er næppe overraskende. Og "dem" er naturligvis FIFA 12. Kan Pro Evolution Soccer 2012 vinde kampen?Indlæser mere indhold